Forunderlige Beaujolais Nouveau

Forunderlige Beaujolais Nouveau


| 20.11.2014

Pål Suarez Ingunn Suarez Knut Brottveit Knut Wesenberg Beaujolais, Burgund Norsk Fransk 2014 Beaujolais Nouveau
Store deler av europeiske vinmarker...

... ble grundig dynket av regn denne sommeren. Da sensommeren tørket opp og solen slapp til, hadde mange rensket ødelagte druer. Igjen hang klaser som fikk godt med sol på slutten, og etter alle solemerker skjedde underet igjen. Den nye vin kom på flaske.

Det er ikke en gang en svak sesong. Men det er en liten avling. Beaujolais Nouveau kan gi et et hint om årets sesong, og så langt er det lite - men litt - å glede seg over.

Stamgjester på Brasserie France og venner av huset feiret årets første vin i natt. Som Knut Brottveit sa: “Same procedure as last yeary!” Men innledningen til novembers tredje torsdag og selve nedtellingen sto som alltid Knut Wesenber for,

Brasserie France har gjennomført en stor ombygging i sommer, og denne høsten tar de imot gjester i et nytt chambre separée. Restauranten er delvis ominnredet, helt i den stilen brasseriet har rendyrket fra det åpnet.

På noen av eierne ble det en lang ferie, på andre ble det byggeledelse i “sommerferien”. - Så har vi også fått et hus som fungerer helt optimalt. Hvor det er godt å jobbe for alle ansatte, slår ekteparet Pål og Ingunn Suarez fast.


Relaterte restauranter